cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

7 Ethereum (ETH) betaald voor digitaal kunstwerk “I Can’t Breath” na moord op George Floyd

Een kunstenaar uit Nigeria die Osinachi heet heeft een kunstwerk genaamd: “I Can’t Breath” verkocht voor zeven Ethereums. Dit deed hij via het Blockchain social network “SuperRare” en het duurde nog geen zes uur voordat het verkocht was.

Zijn kunstwerk toont het geweld dat nu voorkomt in de Amerikaanse stad Minneapolis. De artiest gaf aan dat een deel van de opbrengst zal gaan naar een goed doel. Hij zei: “Een deel van de opbrengst van deze NFT gaat naar de Black Lives Matter-beweging.” Osinachi was tevens ook de eerste Nigeriaan ooit die zijn kunstwerk mocht tonen tijdens de Ethereal Summit in New York in 2018. Daarnaast was hij genomineerd voor de Bridgeman Studio Award 2019.
– Advertentie –

Elk kunstwerk op de SuperRare website is gemaakt door een artiest op het netwerk en worden opgenomen in de Ethereum blockchain zodat er gecontroleerd kan worden of het kunstwerk daadwerkelijk authentiek is. Via de blockchain kan je ook de weg volgen die het kunstwerk heeft afgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *