cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Chinese politie vindt illegale Bitcoin miners op een begraafplaats

De Chinese politie heeft een Bitcoin mining operatie ontdekt bij een ondergrondse begraafplaats. Dit weet het medium Beijing News te melden. Het zou gebeurt zijn in de stad Daging. De hardware zou verstopt zijn in verschillende grafheuvels.

De bitcoin miners tapte naar verluidt stroom af bij een oliebedrijf. De politie besloot de situatie te onderzoeken. Na het vinden van een ingang en wat graven werd er bitcoin mining hardware gevonden.

Er zijn ook legitieme opties om een deel van de energie van oliebedrijven om te zetten in bitcoin. Een start-up van Marty Bent, een bekende bitcoin podcaster, gebruikt afval van oliecentrales om bitcoin te minen.

In dezelfde provincie, Heilongjiang, werden eerder deze week al 54 bitcoin mining rigs gevonden. Deze hadden een andere opvallende plaats: onder een hondenhok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *