cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

‘Crisis zal de prijs voor Bitcoin verhogen naar 300.000 dollar’

Cryptobaas Adam Beck dat de huidige financiele crisis de Bitcoin naar grote hoogte kan doen stijgen. De koers zou weleens kunnen gaan oplopen tot 300.000 dollar.

Hij zegt dat het onbeperkt geld printen van de centrale banken ervoor gaat zorgen dat particuliere beleggers overstappen naar de Bitcoin. Hierdoor zou de prijs binnen vijf jaar kunnen gaan stijgen naar drie ton in dollars.

In een interview met Bloomberg legde Back zijn torenhoge prijsvoorspelling uit. Ook ontkende hij nogmaals dat hij de maker van Bitcoin, Satoshi Nakamoto, is.

De man die werd geciteerd in de Bitcoin white paper voegde eraan toe dat Bitcoin de langverwachte stroom van institutioneel geld misschien niet eens nodig heeft voor een nieuwe bull run. Hij zei: “Het vereist misschien geen aanvullende institutionele adoptie omdat de huidige omgeving meer individuen ertoe brengt na te denken over hedging. Het gaat waarde behouden wanneer we veel geld printen in de wereld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *