cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

‘Er wordt in Nederland steeds meer geinvesteerd in cryptocurrencies’

Er wordt in Nederland steeds meer gehandeld in cryptocurrencies. Tegenwoordig zijn er tal van exhanges waar je je Bitcoins kunt halen en afrekenen met bijvoorbeeld ideal. Erg klantvriendelijk natuurlijk.

Cryptocurrencies zijn gestaag in waarde gestegen, Bitcoin bijvoorbeeld was in 2009 maar $0.13 voor 1BTC. In 2011 steeg de waarde naar $17 voor 1BTC, in 2013 werd dat $1,242 voor 1BTC. Dit had veel te maken met de afgelopen financiële crisis in die periode.

Mensen hadden heel veel geld verloren bij de banken, cryptocurrency werd heel erg aantrekkelijk toen. Dit omdat je geen bank nodig hebt voor cryptocurrency, jij bent je eigen bank. Enigste wat je nodig hebt is een wallet, een account en internet om cryptocurrency te kopen, bewaren en uit te besteden. Tegenwoordig zijn er heel veel winkels en online shops die cryptocurrency als betaalmiddel accepteren.

In Nederland is bitcoin een erkend ruilmiddel. Dit alles heeft te maken met het stijgen van de waarde van cryptocurrency over de afgelopen jaren. In 2017 was 1BTC al $4,780 en vandaag de dag is 1BTC al $9,000. Waar het in 2009 was begonnen met een waarde van $0.13, heeft bitcoin een lange reis afgelegd om een waarde van $9,000 per bitcoin te hebben. Dit alles heeft ook te maken met de huidige corona situatie, men verwacht weer een financiële dip in de economische sector. Hierdoor investeert men zijn/ haar geld liever in cryptocurrency.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *