cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

‘Goud en Bitcoin gaan in 2020 nog flink stijgen’

Het persbureau Bloomberg verwacht dat de prijzen van Goud en Bitcoin in 2020 verder zullen gaan stijgen. Dit blijkt uit een analyse.

In de marktanalyse onder de naam ‘Gold vs. Deflation’ komt ook Bitcoin aan bod. In de commodity outlook editie van juni 2020 positioneert Bloomberg Bitcoin naast goud als “topkandidaat om 2020 mee door te komen”. Volgens dit rapport is dit onder andere door de COVID-19 pandemie een fijne asset om in je portfolio te hebben.

Tot nu toe presteerden beide activa dit jaar namelijk beter dan welk ander product dan ook. En de analisten verwachten ook niet dat daar binnenkort verandering in komt “Van de weinige activa die in dit tumultueuze jaar omhoog zijn gegaan, hebben goud en bitcoin een goed fundament voor een verdere prijsstijging.”

Bloomberg is ook van mening dat goud een solide support krijgt van $1.700 per ounce. Op moment van schrijven hangt de goudprijs rond de $1.704. Ze zien een vergelijkbaar consolidatie niveau voor Bitcoin. De cryptocurrency hangt al een poosje rond de $ $9.000 en  $10.000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *