cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Zuid-Korea wil 400 miljoen dollar in blockchainfonds stoppen

De regering van Zuid-Korea zou een onderzoekfonds willen opzetten waar maar liefst 400 miljoen dollar in zal worden gestopt. De onderzoeken moeten zich gaan focussen op de blockchaintechnologie. Het land wil hiermee gelijke trend houden met buurman China.

Volgens nieuwsoutlet ZDNet Korea zal het ministerie van Wetenschap en Technologie aan het eind van de maand beslissen of ze werkelijk doorgaan met het fonds van 400 miljoen dollar. Dat staat gelijk aan 480 miljard Zuid-Koreaanse won.

Het ministerie laat de haalbaarheid afhangen van de studie ‘Ontwikkeling van blockchaintechnologie voor de data-economie’, deze wordt eind mei verwacht. Mochten de plannen doorgaan, dan zal die 400 miljoen dollar gedurende vijf jaar worden uitgegeven, te beginnen in 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *