cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Cryptoveiling voor in beslag genomen bitcoin en ethereum

In Roemenie zal er voor het eerste een heuse cryptoveiling gehouden gaan worden. Deze zijn in beslag genomen tijdens een grote fraudezaak.

Op 2 oktober kondigde het Nationaal Agentschap voor het beheer van in beslag genomen activa (ANABI) een veiling aan van de in beslag genomen bitcoin en ether. Dit komt niet uit de lucht vallen, maar is bekrachtigd en verplicht door een uitspraak van het openbaar ministerie in de rechtbank van Ploiesti. De specifieke hoeveelheden cryptocurrency die worden geveild, zijn niet bekend. In een persbericht verklaarde ANABI:

‘Rekening houdend met de aard van de roerende goederen die ter veiling worden aangeboden, zal de geselecteerde inschrijver het Agentschap moeten informeren over de openbare BTC- en ETH-adressen die zijn gekoppeld aan een crypto handelsplatform, om door te gaan met de overdracht.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *