cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

23 bedrijven hebben samen $10 miljard aan BTC

De bitcoin is momenteel bezig met een grote opmars. De koers is nu dan ook meer dan 14.000 euro. Stap voor stap gaan grotere investeerders overstag en ook grotere bedrijven koketteren tegenwoordig openlijk met hun bitcoin reserves.

De afgelopen maanden bracht MicroStrategy de Bitcoinwereld in vervoering door voor meer dan $425 miljoen aan bitcoin op de balans te zetten. Op deze website kun jij volgen welke beursgenoteerde bedrijven bitcoin op de balans hebben.

Na de move van MicroStrategy begon iedereen te speculeren welk bedrijf als volgende de stap zou zetten. Daarbij werd de naam van Square van CEO Jack Dorsey vaak genoemd. Dit bleek uiteindelijk ook waarheid, want dat bedrijf stapte met $50 miljoen in bitcoin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *