cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Bitcoin prijs kan in 2021 enorm gaan stijgen

De bitcoin is dit jaar gestegen van 3800 dollar naar maar liefst 16.000 dollar. Het lijkt erop dat een nieuwe bull run aan het vormen is, dat wordt nu met de dag duidelijker. De ‘higher high’ die Bitcoin op Halloween bereikte tijdens de piek van 2019 in combinatie met het Black Thursday ‘higher low’ bevestigt dat er een opwaartse trend ontstaat.

Bitcoin is de allereerste cryptocurrency, ontworpen om eigenschappen te hebben van zowel een valuta als een commodity. Het kan worden gebruikt als een opslagplaats voor waarde en als een overdrachtsmiddel. Vanwege de schaarste in het ontwerp is het ook nog eens zeer goed bestand tegen inflatie.

De maker van de munt probeerde Bitcoin op goud te laten lijken. Hij slaagde erin het in bijna alle opzichten nog beter te maken.

McGlone besteedde als Senior Commodity Strategist van Bloomberg een groot deel van zijn carrière aan het analyseren van vraag en aanbod op de grondstoffenmarkt. Er zijn weinig mensen die de dynamiek van Bitcoins hard-capped 21 miljoen BTC en de afnemende blokbeloning beter begrijpen dan McGlone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *