cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Paypal zet nieuwe stap in crypto en investeert in Paxos

De online betaalgigant Paypal heeft deelgenomen aan een nieuwe investeringsronde van het grote gereguleerde blockchain-infrastructuurplatform Paxos, dat zo haar totale financiering kon verhogen tot $ 240 miljoen.

De ronde werd geleid door Declaration Partners, de investeringsmaatschappij gesteund door het familiebedrijf van David M. Rubenstein, zei in een persbericht. Andere investeerders zijn onder andere Mithril Capital, RIT Capital Partners, terwijl PayPal investeerde via zijn investeringsarm PayPal Ventures.

Er werden geen verdere details over de transactie verstrekt.

PayPal is al een van de klanten (onder hen Credit Suisse, Societe Generale en Revolut) van Paxos. Zijn technologie maakt het mogelijk om activa te tokeniseren, te bewaren, te verhandelen en af ​​te wikkelen. Het biedt crypto-oplossingen voor ondernemingen, cryptohandel en afwikkelingsoplossingen voor effecten en grondstoffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *