cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Opmars van Ethereum gaat maar door en staat nu op 1700 dollar

Het gaat goed met de cryptomunt Ethereum. De currency is al maanden bezig met een opmars en nu staat hij zelf genoteerd op 1700 dollar. Tyler Winklevoss, een van de gebroeders Winklevoss, is oprichter van Winklevoss Capital Management en mede-oprichter van cryptocurrency exchange Gemini.

Hij is al actief in de cryptowereld sinds het begin van bitcoin. Volgens Winklevoss is Ethereum een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrency’s van deze tijd. Als het aan Tyler ligt is dit dus nog lang niet het uiteindelijke hoogtepunt voor ethereum.

Het succes van DeFi (Decentralized Finance) is een van de mogelijke oorzaken van het positieve sentiment rondom ethereum. Het is nog steeds razend populair om te handelen op platformen zoals uniswap en sushiswap. De meeste van deze platformen maken gebruik van het netwerk van ethereum.

Een keerzijde hiervan is dat het steeds drukker wordt op het ethereum netwerk, en dat zie je ook terug aan de transactiekosten. Een gemiddelde ethereum transactie kost nu bijna 24 dollar (19,97 euro). Ter vergelijking, begin vorig jaar kostte een transactie nog slechts 0,13 dollar (0,11 euro).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *