cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Kunstenaar Damien Hirst accepteert Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH)

De zeer beroemde kunstenaar Damien Hirst zegt dat hij betaling gaat accepeteren van Bitcoin en Ethereum voor zijn nieuwe reeks kunstwerken. Wellicht ken je Hirst van zijn interpretaties van dieren. Een van zijn beroemdste installaties is een haai in een glazen kooi, genaamd The Physical Impossibility of Death in the Mind of Someone Living.

‘Voor het eerst accepteer ik cryptocurrency als betaling’, schreef hij op Instagram. ‘Het is voor ieder van ons moeilijk om iets in dit leven te vertrouwen, maar op de een of andere manier slagen we erin en vinden we zelfs liefde en ik hou van kunst en ik hou van de cryptowereld en ik ben blij en trots om mijn geloof in Bitcoin en Ethereum te steken. Ik accepteer ze voor deze verzameling.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *