cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Ethereum (ETH) zet naast de Bitcoin (BTC) ook een all time high neer

In navloging van de Bitcoin heeft ook het kleinere broertje Ethereum een recordkoers neergezet. De oorzaak van de stijging is volgens kenners mogelijk een aankondiging van Visa. De creditcardmaatschappij maakte eerder deze week bekend dat het gebruik gaat maken van de blockchaintechnologie van ethereum.

Een andere oorzaak zou kunnen zijn dat de bekende Amerikaanse ondernemer en investeerder Mark Cuban liet weten in het bezit van ethereum te zijn. De miljardair is onder meer eigenaar van basketbalclub Dallas Mavericks.

Eind februari was ethereum voor het eerst meer dan 2.000 dollar waard. Vervolgens zakte de koers wat in. Precies een jaar geleden was de cryptomunt nog 140 dollar waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *