cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

NBA-basketbalteam biedt Bitcoin (BTC) salaris aan spelers en staf

Vivek Ranadivé, de voorzitter van NBA-basketbalteam Sacramento Kings heeft aangegeven dat de spelers en staf van zijn club zich ook kan laten uitbetalen in Bitcoins.

Een verslaggever van Forbes.com, Jason Brett, was aanwezig bij Satoshi Roundtable toen investeerder Tim Draper Vivek Ranadivé opriep om met hem mee te doen. Het gesprek (room) werd onder andere gehost door Bruce Felton.

‘Ik ga de komende dagen aankondigen dat iedereen in de Kings-organisatie zoveel van hun salaris in bitcoin krijgen als ze willen, inclusief de spelers,’ zei Ranadivé. Dit wordt bevestigd door Neil Jacobs, bekend op Clubhouse als een vaste moderator voor Café Bitcoin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *