cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Waarom gebeurt er weinig met de Bitcoin (BTC) koers?

Al een tijdje schommelt de koers van de Bitcoin tussen de 55 en 60.000 dollar. En eigenlijk wil de digitale munt sinds 21 februari al niet meer omhoog. Wat is er aan de hand? Dat en meer in de Crypto Update, met Herbert Blankesteijn.

Het vorige recordjaar, 2017, kende ook een aantal periodes waarin de bitcoin niet echt van zijn plaats kwam. Maar je kunt er ook anders naar kijken: als je niet naar de pieken kijkt maar naar de dalen, dan zie je dat de bodems in de koersgrafiek ook in maart zijn blijven stijgen.

Intussen zet de Ether wel gewoon een nieuw record neer, dik 2150 dollar. Maar de ether heeft sinds 21/2 ook niet zoveel gedaan en heeft net als de bitcoin wel hogere bodems maar geen nieuwe toppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *