cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Harde klappen voor de Bitcoin en andere Crypto’s

De Bitcoin en de andere cryptocurrency hebben het de laatste dagen hard te verduren. De BTC staat op het moment van schrijven nu onder de 40.000 dollar. Dit is 38 procent onder het record dat de munt behaalde in april.

Ook het hele sentiment rond Elon Musk is veranderd in de cryptowereld. Mensen bestelden hun Tesla af, ze verkochten hun Tesla-aandelen voor Bitcoin en maakten Musk belachelijk. Het is namelijk niet meer mogelijk om Tesla’s te betalen met bitcoin, maar het bedrijf houdt de gekochte bitcoins van zo’n anderhalf miljard dollar zelf wel.

Toen Musk erop zinspeelde dat hij die wellicht toch zou verkopen, was het ook niet goed. Er waren ook mensen die het vreemd vonden om als autobedrijf een probleem te hebben met het elektriciteitsgebruik van Bitcoin. Waarom zou je wel een innovatieve auto kunnen he

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *