cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Ripple krijgt tegenvaller in rechtszaak, rechter wijst motie af

De rechtbank heeft een belangrijke motie van de cryptomunt afgewezen. Deze motie had als doel de SEC te verbieden om Memoranda of Undestanding (MoA) te sturen naar buitenlandse entiteiten om informatie over de zaak te vergaren.

Ripple doet veel zaken in het buitenland en om die reden wil de SEC informatie vergaren uit deze activiteiten van Ripple. Rechter Sarah Netburn heeft deze motie afgewezen en geeft hier een aantal redenen voor.

Volgens Ripple zou deze manier van informatie vergaren door de SEC een manier van intimidatie zijn. Dit om er voor te zorgen dat buitenlandse bedrijven dusdanig geïntimideerd werden dat zij niet langer met Ripple zouden willen samenwerken. De rechter is het hier niet mee eens. Zij stelt dat er geen enkele reden is om te geloven dat de Amerikaans SEC zou handelen “in bad faith”. Rechter Netburn zag daarom geen reden om toe te geven aan de wens van Ripple om een andere procedure voor het vergaren van informatie uit het buitenland te hanteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *