cryptobelegging

Alle Bitcoin en Crypto informatie voor jou verzameld!

Maakt Bitcoin je toch nog rijk? Volgens Brandt zou het zomaar kunnen

Dat het moeilijk blijkt om een goede voorspelling te doen over de toekomst van cryptomunten, bewijst investeerder Peter Brandt maar weer eens. De legende was eerder negatief over de toekomst van de munt. Dit is wat investeerders ‘bearish’ noemen. Brandt stelde dat er verschillende nieuwe correcties voor de munt op stapel stonden. Maar nadat hij eerst negatief was, is hij nu opeens erg positief en zelfs ‘bullish’ over de Bitcoin. Wat is er veranderd?

Nieuwe analyse Bitcoin

Peter Brandt wordt gezien als een legende in de cryptowereld en er wordt dan ook veel waarde toegekend aan zijn analyses. In zijn vorige analyse was hij niet al te optimistisch over de Bitcoin omdat er verschillende correcties zouden komen. Maar het lijkt erop dat Brandt inmiddels als een blad aan een boom is omgedraaid. In zijn nieuwste analyse is hij namelijk behoorlijk positief over de Bitcoin.

Het begon op 25 oktober, toen Brandt behoorlijk negatief was over de koerswaarde van de munt. Hij voorspelde dat de Bitcoin hard onderuit zou gaan, omdat er verschillende correcties op stapel stonden. Twee weken later kwam Brandt met een nieuwe analyse. Hij plaatst dan altijd een foto met zijn laserogen op Twitter. Toen de foto met de nieuwe analyse verscheen, bleek dat Brandt behoorlijk van stemming veranderd was. Volgens hem is er geen reden meer om negatief te zijn. Investeerders willen daarom nieuwe cryptomunten kopen en hun geld meer waard zien worden.

Brandt is weer bullish

Als een investeerder of analist optimistisch is over de toekomst van een munt, spreken we van een ‘bullish’ karakter. Daarmee bedoelen we dat de analist zeer positief is over een munt of investering. Dergelijke uitspraken kunnen uiteindelijk leiden tot een bullrun, wat betekent dat de munt snel weer meer waard wordt. Van de Bitcoin is al jaren bekend dat de koersen als een achtbaan op en neer gaan. We kunnen daarom ook verwachten dat de prijzen van de Bitcoin binnenkort weer zullen stijgen. Daarmee zou het kunnen dat de Bitcoin weer het nieuwe goud wordt.

Het is daarbij wel even een kwestie van geduld, want mogelijk komt deze bullrun pas aan het einde van volgend jaar of het begin van 2024. Nu Peter Brandt weer positief is over de toekomst van de munt, kunnen we verwachten dat de koersen mogelijk weer licht zullen stijgen. Want deze analist is niet de enige die positief is over de munt.

Andere analisten ook positief

Peter Brandt is niet de enige die positief is over de toekomst van de munt. Ali Martinez, een andere analist, stelt dat het aantal bitcoin-adressen weer fors toeneemt. Dat betekent meestal dat een munt niet erg lang meer bear zal zijn en dat een bullrun eraan zit te komen. Wanneer dat zal gebeuren, is nog niet duidelijk. Er is ook nog een mogelijkheid dat de waarde eerst nog flink daalt. Dat komt door de sterke economie in Amerika en de wereldwijde inflatie. Er is daardoor weinig reden voor de Federal Reserve om van koers te wijzigen. De voorspelling van Brandt over 2023 of 2024 zou wel eens kunnen kloppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *